Food For Thought: Lente editie [inschrijving gesloten!]

Aan alle Fontys collega’s:

Heb jij veel goede ideeën? En, zitten er ideeën tussen die je graag met collega’s deelt? Bijvoorbeeld over hoe we ons onderwijs nog beter kunnen maken? Vraag dan een Food for Thought budget aan. FED sponsort je om jouw idee te delen met de collega’s die je daar graag voor uitnodigt.

Hoe werkt Food for Thought?

Heel concreet: Je krijgt € 500,- voor een etentje waarbij jij jouw idee deelt. Daarna maak je een vlog of artikel om ook de rest van Fontys te inspireren. De aanvrager van dit budget –misschien ben jij dat nu wel- bepaalt het thema. Jij weet immers als geen ander waar behoefte aan is in de onderwijspraktijk. Door Food for Thought zijn we samen op een laagdrempelige manier aan de slag met professionalisering. Of dat nu gaat over creativiteit, toetsing, internationalisering, 21st Century Skills, groepsdynamiek of iets anders wat jou en jouw collega’s nu verder helpt.

Food For Thought winter 2016

Het Food for Thought budget wordt één keer per seizoen vergeven. Hier een impressie van de Food for Thought van afgelopen winter.

“Ik vond Food For Thought heel leuk omdat ik mijn collega’s op een andere manier heb leren kennen. Dat heeft voor een blijvende positieve verandering gezorgd in de dynamiek van de groep. Over onderwijsvernieuwing praten in een andere omgeving dan een school is heel inspirerend. Een echte aanrader!” – Eveline Druncks 

Wil jij ook graag leren, verbinden, delen en verdiepen? En, vind jij het net als Eveline gezellig met collega’s een hapje te eten? Opper dan jouw idee! FED ondersteunt je met budget en communicatie.

Jouw idee indienen voor de Lente-editie van Food for Thought?

Mail dan een korte samenvatting van jouw idee en een lijst genodigden naar m.custers@fontys.nl. Op donderdag 4 mei maken we de winnaar bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *