Waardevolle verbinding met de gemeente Eindhoven

Voor sommige mensen is netwerken net zoiets als ademhalen; je doet het van nature. Bijna als vanzelf ontstaan er duurzame arbeidsrelaties die hun vruchten afwerpen voor je eigen bedrijf, de school, de gemeente, de Brainportregio, en soms ook daarbuiten.

Fancy van de Vorst, beleidsmedewerker bij de gemeente Eindhoven, is zo iemand en via haar netwerk in de regio, maar ook daarbuiten, via Startup Delta, zijn er waardevolle verbindingen ontstaan die impliciet van invloed zijn op het huidige succes in de regio.

Na een ontmoeting tussen Fancy, FED en Inge van de Vorst van HRMenP ontstond het plan om een trainingsmodule Future Networking skills te ontwerpen voor studenten, docenten, en medewerkers van de gemeente Eindhoven en de Brainportregio.

De afgelopen maanden hebben Peter Biekens, Inge van de Vorst en Lorna Minkman en TP-studenten drie Design Thinking ontwerpsessies gegeven om samen met medewerkers van de gemeente die training te ontwikkelen. De bewustwording van jouw eigen netwerkstijl loopt als een rode draad door de training heen. Tegelijkertijd bouwen we aan een learning community, waarin netwerken en waardecreatie centraal staan.

In de komende maanden zal er een pilot getest gaan worden en rond mei zal de training opgeleverd worden. Heb je zin om met een groep collega’s en je studenten deze training te volgen? Neem dan contact op met: Lorna Minkman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *